novosti & zanimljivosti

Online ljetni tečaj engleskog jezika. Iskoristite ljeto za učenje!

Ljeto je idealno vrijeme za usvajanje novih vještina, a online ljetni tečaj engleskog jezika za djecu i odrasle početnike savršena je prilika za to. Naš ljetni tečaj traje dva tjedna, odnosno 10 radnih dana, s dnevnim sesijama od 50 minuta. Bez obzira na vašu lokaciju, možete se pridružiti našim online satovima i iskoristiti ljeto na najbolji mogući način. Tečaj je moguće i produžiti.

Prednosti online tečaja engleskog jezika

Online tečajevi engleskog jezika su vrlo popularni zbog brojnih prednosti koje nude:

 1. Fleksibilnost i pristupačnost.
  Online tečajeve u Lina ABC školi moguće je pratiti iz udobnosti vlastitog doma ili bilo kojeg drugog mjesta s internetskom vezom. To znači da možete učiti na odmoru, u parku, ili čak u automobilu.
 2. Ušteda vremena i novca.
  Nema potrebe za putovanjem do škole stranih jezika, što štedi vrijeme i novac. Sve što trebate je uređaj s pristupom internetu.
 3. Interaktivna platforma.
  Lina ABC škola koristi moderne tehnologije i interaktivnu platformu koja omogućuje dinamično i angažirano učenje. To uključuje videopozive, te digitalne materijale i alate za učenje koji čine proces zabavnijim i efikasnijim.
 4. Individualizirani pristup.
  Naši online tečajevi nude lekcije prilagođene vašem tempu učenja i potrebama, što osigurava brže napredovanje.

Zašto učiti engleski jezik u svakoj životnoj dobi?

Bez obzira na to jeste li dijete ili odrasla osoba, učenje engleskog jezika donosi brojne koristi:

 1. Bolje obrazovne i karijerne mogućnosti.
  Engleski je globalni jezik poslovanja i obrazovanja. Znanje engleskog jezika otvara vrata prestižnim školama, sveučilištima i poslovnim prilikama diljem svijeta.
 2. Putovanja i kultura.
  Engleski jezik omogućuje lakše putovanje i razumijevanje različitih kultura. Bilo da putujete u inozemstvo ili komunicirate s turistima u vašoj zemlji, engleski jezik je ključ za bolje iskustvo.
 3. Kognitivne prednosti.
  Učenje jezika poboljšava kognitivne funkcije, uključujući pamćenje, koncentraciju i sposobnost rješavanja problema. To je posebno korisno za djecu, ali i za odrasle koji žele održati mentalnu oštrinu.
 4. Društvene povezanosti.
  Učenje engleskog jezika olakšava stvaranje novih prijateljstava i profesionalnih kontakata širom svijeta. To je prilika za širenje vaših društvenih mreža i povezivanje s ljudima različitih pozadina.

Iskoristite ljeto za učenje

Ljeto je savršeno vrijeme za posvetiti se učenju engleskog jezika. Umjesto da vrijeme provedete pred televizorom ili na društvenim mrežama, iskoristite dva tjedna za nešto produktivno i korisno. Pridružite se našem online tečaju i započnite svoje putovanje ka tečnom govoru engleskog jezika. Naši iskusni instruktori i interaktivne lekcije osigurat će da učite brzo i s lakoćom.

Trajanje: 2 tjedna (10 radnih dana) ili više
Period: 24.6. – 31.8.
Sesija: 50 minuta/dnevno
Namijenjeno: djeci i odraslim početnicima
Intenzitet: prilagođen polazniku
Termini: po dogovoru
Cijena: 260 eur

Prijavite se danas i iskoristite priliku za učenje engleskog jezika bez obzira gdje se nalazili. Vaše putovanje prema boljoj budućnosti počinje sada! Kliknite na link ispod za prijavu.

PRIJAVE ZA LJETNI TEČAJ