novosti & zanimljivosti

Djeca brže i lakše uče kroz igru i zabavu

Lina ABC online ucenje engleski jezik

Prema rezultatima istraživanja provedenog na poznatom sveučilištu UCLA, djeca za učenje novog jezika koriste isto područje mozga koje kontrolira nesvjesne akcije, poput vezanja cipela ili pisanja svog imena. Takav način učenja stranog jezika je intuitivan i događa se u situacijama koje nisu „učenje“ u klasičnom smislu riječi. Zato, želite li da vaše dijete uči kvalitetno, brzo i bez napora, priuštite mu neprimjetno učenje, zamotano u zabavu i igru. Tečajevi Lina ABC online škole engleskog jezika dizajnirani su upravo za dječji način učenja, za djecu od 6 do 13 godina. Lekcije su u potpunosti kreirane za lako i intuitivo usvajanje engleskog jezika kroz igru, zabavu i intenzivnu interakciju.

tecaj engleskog za djecu na tabletuUčenje se odvija na najnaprednijoj interaktivnoj platformi za učenje, jedinstvenoj u Hrvatskoj. Učenici mogu na ekranu crtati, pisati, zaokruživati, pomicati sličice, gledati video zapise i slušati audio zapise. Moguće je podići virtualnu ruku, dobiti virtualnu nagradu i to još mnogo toga. Više od 10 interaktivnih alata omogućuju učenicima da cijelo vrijeme aktivno sudjeluju u nastavi. Najsuvremenija tehnologija osigurava potpunu sinkroniziranost između slike i zvuka, što rezultira savršenom povezanošću svih sudionika tečaja i doživljajem neposrednog druženja. Sve što je vašem djetetu potrebno da bude prisutno na satu je stabilna internetska veza i stolno računalo, laptop, tablet ili mobitel – izbor uređaja je vaš, a naša interaktivna platforma savršeno radi na svim uređajima. Materijali i igre koji se koriste u nastavi ciljano su dizajnirani da potiču aktivnost tijekom cijelog sata u vidu natjecanja za odgovaranje na pitanja, suradnje sa suigračima, međusobnog razgovora, skupljanja bodova i raznih drugih interakcija.

igranje igre za vrijeme tečaja engleskog za djecu
Aktivno sudjelovanje u nastavi i opuštena atmosfera dovode do mnogo bržeg i lakšeg učenja nego što je to kod klasičnog „učitelj predaje – učenik sluša“ modela. Zato naši mali polaznici progovore engleski u vrlo kratkom roku. Želite li iz prve ruke pratiti napredak djeteta samo sjednite uz svog mališana dok sudjeluje na tečaju i uživajte u njegovom uspjehu. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji koja omogućava konstantnu interakciju i 100% aktivno sudjelovanje djeteta u nastavi te metodi učenja usklađenoj sa znanstveno dokazanim dječjim načinom usvajanja stranog jezika, mali učenici Lina ABC škole počinju se služiti engleskim već nakon prve lekcije!